Have A Break. Have An Oralia.

Plink, Plink, Oralia...

Inget mera gnäll

Skolmat
Okej nu ska jag ta upp ett hett ämne här, och det är skolmat. Skolmaten har ju varit hatad i alla tider. Och vissa dagar, ja då var den kanske inte så lyckad, när salladen som låg i kantiner inte var så fräsch. Men helt ärligt, jag saknar skolmaten. Det var ju så mycket bättre än vad man trodde när man gick i skolan. Och att vi bara fick den serverad, vi behövde ju inte göra något, vi behövde inte ens värma den. Vi borde vara så sjukt tacksamma istället för att gnälla. VI får gratis mat i skolan, som vi bara kastar åt höger och vänster medan det finns en hel värld som dör för att dom inte har något att stoppa i magen.

Jag tycker att vi kan lägga av nu med gnället haha vi har det så bra i Sverige och jag tycker inte att vi ska gnälla på ett sånt I - landsproblem som "äcklig skolmat" verkligen är. Sen finns det ju alltid något att utveckla, det får vi ju inte heller glömma. Vi vill ju framåt med detta så att den maten vi serverar på skolorna innehåller näring och så vidare. Och det är något jag tycker att vi kan jobba på, men man är ju så trött på det eviga gnället. Om det nu är så äckligt kan ni ju ta med er egen mat hemifrån? Jaja, apropå mat så ska jag ta och fixa lite mat nu innan mina ungar kommer hem, tror att det får bli tacos, det är ju en sak barn aldrig kommer att klaga på i alla fall. Tror jag ska ta och ha ett rejält snack med mina ungar om detta nu vid middagen, då har jag i alla fal försökt göra min del i detta tycker jag.